Знову про реформування податкової системи

Зустріч фахівців ДПІ у Виноградівському районі з трудовим колективом ТзОВ "Мільтекс Україна" з питань реформування податкової системи та податкової служби України, роз’яснення змін податкового законодавства та обговорення окремих положень проекту Податкового кодексу України

 

1 серпня 2007 року при ТзОВ "Мільтекс Україна" відбулася зустріч фахівців ДПІ у Виноградівському районі з керівництвом та трудовим колективом підприємства з питань реформування податкової системи та податкової служби України, в тому числі з питань впровадження податкової звітності в електронному вигляді, роз’яснення змін податкового законодавства та обговорення окремих положень проекту Податкового кодексу України та інших актуальних питань оподаткування

Зустріч розпочалася виступом в.о.начальника ДПІ у Виноградівському районі Жибака Р.М., який наголосив, що головною метою заходу є вироблення узгодженої позиції щодо проблемних питань податкового законодавства, опрацювання спільних підходів до їх тлумачення та практичного застосування, створення єдиного правового поля діяльності суб’єктів господарювання.

Окрім актуальних питань оподаткування прибутку підприємств, ПДВ, податку з доходів фізичних осіб, плати за землю та місцевих податків і зборів, було акцентовано увагу на необхідності прийняття та впровадження Податкового кодексу України. Було виокреслено переваги його прийняття, зокрема для спрощення орієнтування платників податків та поліпшення роботи податківців. Також увага присутніх була загострена на відмінностях чинного податкого законодавства з положеннями проекту Податкового кодексу України по всіх основних податках.

Також значна увага була приділена перевагам надсилання звітності в електронному вигляді. Було зазначено, що використання такого способу подання звітності сприятиме своєчасному відшкодуванню податку на додану вартість, дозволить зменшити паперовий документообіг як в органах податкової служби, так і у платників податків.

Наприкінці зустрічі фахівці ДПІ у Виноградівському районі відповіли на численні запитання присутніх та подякували всім за увагу.

За матеріалами ДПІ у Виноградівськогму районі

 

07 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів