ЗАКАРПАТТЯ: ЧЕРЕЗ ПАЛІННЯ СИНА ЗАГИНУЛА МАТИ

У перший день жовтня сталася трагедія у м. Свалява. На пожежі в приватному будинку загинула 70-річна місцева мешканка.

 

До такого фатального наслідку призвела пагубна звичка її сина палити в ліжку в нетверезому стані. До речі, за словами очевидців він у свої 40 років пиячив досить часто, окрім цього перебуває на обліку у місцевих психіатрів.


Саму пожежу близько одинадцятої вечора помітили сусіди й негайно зателефонували вогнеборцям, які за лічені хвилини прибули до місця виклику. На жаль, в кімнаті, що стала осередком пожежі через недопалок 40-річного чоловіка, вони знайшли бездиханне тіло жінки. Мати через свій поважний вік та сліпоту так і не змогла вибратися з палаючої та задимленої кімнати.

Щодо сина, то він вчасно прокинувся й зумів вискочити на свіже повітря. На момент прибуття пожежників бігав по подвір’ю й, несамовито волаючи, кликав матір.

Усього прямі збитки, заподіяні стихією, оцінюються у дві з половиною тисячі гривень, адже фактично вогонь знищив усі меблі та речі домашнього збитку в осередку пожежі. Правда, вмілі й своєчасні дії вогнеборців зуміли врятувати решту трикімнатного будинку від пошкодження та знищення.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

02 жовтня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів