Поважні гості знову цікавляться містом

26 серпня в області перебував перший заступник міністра України з питань надзвичайних ситуацій генерал-майор служби цивільного захисту В'ячеслав Чучковський та народний депутат Юхновський

 

Вони взяли участь у розширеному засіданні колегії управління освіти і науки облдержадміністрації, де йшла мова про підсумки розвитку освіти Закарпаття у 2003-2004 навчальному році, завдання на 2004-2005 навчальний рік щодо створення умов рівного доступу до здобуття якісної освіти.
Враховуючи специфіку свого Міністерства, В?ячеслав Чучковський окремо зупинився на проблемах виховання у підростаючого покоління знань і навичок особистої безпеки. В цьому контексті він відзначив рівень співпраці управління освіти і науки ОДА та управління МНС України в Закарпатській області у питаннях організації безпеки дітей та покращенні техногенної безпеки навчальних закладів. Але, на жаль, як констатував генерал-майор, останнього часу зроста? кількість дітей, які постраждали внаслідок надзвичайних ситуацій різного характеру. Більшість випадків загибелі та травмування дітей відбуваються під час необережного поводження з вогнем та на воді. Тільки за перше півріччя 2004 року у державі під час різноманітних надзвичайних ситуацій загинуло 26 дітей, 307 постраждало.
На завершення свого виступу поважний гість від імені колегії Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та особисто Міністра Григорія Васильовича Реви щиросердно привітав колективи навчальних закладів Закарпатської області, учнів, студентів та їх батьків з початком нового навчального року та побажав усім бадьорого настрою, працелюбства та творчої наснаги у найгуманнішій справі - передачі та оволодінні знаннями.

 

30 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів