Голова Перечинщини Данча послав народ "на х..й". Дивіться документальні зйомки з Перечина на http://obivu.net/play14332

В річницю Помаранчевої революції Закарпаття знову мітингує: на Перечинщині народ вимагає зняти голову РДА Данчу

 

Сьогодні, 22 листопада, в Перечинському районі почалась акція протесту проти голови РДА Данчі. Протестуючі встановили намети біля входу до будівлі адміністрації. Поруч встановлено звукопідсилюючу апаратуру для бажаючих виступити на мітингу. Сам мітинг розпочався о 12 годині. Перед присутніми виступають представники громадськості, депутати районної та міської рад. На місці події побував кореспондент zakarpat.info

Головна причини невдоволення перечинців - це безконтрольна роздача земель в районі, що проводиться останнім часом керівником району Данчою.

Один з виступаючихз навів приклад, коли поблизу відомого комплексу "Воєводино" Данча своїм розпорядженням виділив безкоштовно 8 гектарів землі нібито для ведення селянського фермерсчького господарства 4 особам (по 2 га кожному). Дивує нахабність Данчі - всі четверо потенційних "фермерів" проживають в м. Ужгород, до того ж прописані за однією адресою! Приблизна ринкова вартість цієї землі складає 15 млн.грн. - це більше, ніж річний бюджет району.

Одна з виступаючих згадала про те, що голова РДА Данча неодноразово вживав нецензурні вислови у спілкуванні з людьми, які звертались до нього за допомогою. По місту гуляє відеозапис одного такого інциденту.

Як влучно висловився ще один виступаючий - Данча приїхав керувати районом на старенькому БМВ, а тепер їздить на новому джипі Мітцубісі Паджеро.

Пікетувальники заявляють, що будуть продовжувати свою акцію безстроково з єдиною вимогою - звільнити голову адміністрації Данчу з посади і провести розслідування його земельних махінацій.

http://zakarpat.info/news/1000

 

22 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів