"DJUICE ГОЛ 2008"

В Ужгороді стартує Кваліфікаційний етап третього Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу "DJUICE ГОЛ 2008"

 

Протягом 15 та 16 березня у 64-х містах-учасниках Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу "DJUICE ГОЛ 2008" відбудеться Кваліфікаційний етап – перший з чотирьох відбіркових етапів турніру. Мета кваліфікації – виявити команди, що здатні брати участь у основних змаганнях і, зрештою, вибороти звання Чемпіону України з міні-футболу "DJUICE ГОЛ 2008".



15 березня у 64-х містах України почнеться Кваліфікаційний етап Чемпіонату "DJUICE ГОЛ 2008". По всій країні у ньому візьмуть участь більше 2000 шкіл, 21 з них – в Ужгороді. Протягом цього міні-змагання визначаться команди, які пройдуть до Міського етапу.



Ужгородську Кваліфікацію прийматиме у своєму спортивному залі школа №19. Більш ніж 140 учасників виконуватимуть декілька простих вправ: забивання м’яча у порожні ворота з центра поля, безперервне набивання м’яча протягом однієї хвилини та ведення м’яча змійкою. Виконання вправ буде оцінюватися за системою балів, сума яких і вирішить подальшу участь команди у Чемпіонаті. Команди, що пройдуть кваліфікаційний відбір, продовжать змагання на Міському етапі, який відбудеться 22-23 березня у кожному місті-учаснику. Переможців кваліфікації підбадьорюватимуть дівочі групи підтримки, які змагатимуться за звання Чемпіонів "DJUICE ФАН 2008".





Усі учасники кожного етапу змагань отримають подарунки від DJUICE, а команда, яка стане переможцем Національного етапу, що відбудеться 17 травня у Києві на Майдані Незалежності, здобуде звання Чемпіону і головний приз турніру. На переможців серед футболістів очікує подорож до Італії, а на переможців серед груп підтримки – майстер-класс з видатним українським танцюристом Владом Ямою.

 

15 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів