У школах на Донеччині встановлять кнопки швидкого виклику міліції

На спеціальній нараді в Донецькій обласній державній адміністрації прийнято рішення про встановлення у всіх школах Донецької області "кнопок швидкого виклику міліції", передає Інтерфакс-Україна.

 

Про це повідомив заступник начальника управління Державної служби охорони УМВС України в Донецькій області Сергій Рубанов. За його словами, поява "кнопок швидкого реагування" викликана недавнім терактом у Беслані.

?нтерв?ю Рубанова розмістила одна з донецьких газет, одночасно опублікувавши думку голови Міжнародної асоціації ветеранів підрозділу "Альфа" у Донецькій області Володимира Козлова, який заявив, що "якщо Україна потрапить у поле зору міжнародних терористів, то їх мішенями, після атомних електростанцій, можуть стати підпри?мства Донецької області".

Козлов нагадав, що Донбас ? лідером в Україні "за кількістю хімічних підпри?мств і їхньої концентрації в місцях компактного проживання людей". На його думку, наслідки терактів на таких підпри?мствах можуть бути "набагато жахливішими, ніж вибухи на АЕС".

 

11 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів