Фестиваль "ЄвроКарпати" розкрив туристичні можливості Закарпаття

Aкцент робився на бренді "Карпати", тобто на туристичному потенціалі всього Карпатського регіону

 

Триденний туристичний фестиваль "ЄвроКарпати", що завершився сьогодні в готельно-рекреаційному комплексі "Дубки" під Ужгородом, мав на меті розкрити туристичні можливості Карпат. Акцент робився на бренді "Карпати", тобто на туристичному потенціалі всього Карпатського регіону.

У рамках фестивалю було проведено День Європи, впродовж якого роздавали літературу про переваги євроінтеграції. Відбулися також зліт представників туристичних організацій "Краса Карпат", зустріч з ремісниками "Відродження народних ремесел - відродження Срібної Землі" /це поетична назва Закарпаття/. Семінар "Європа в одному селі" презентував сільський /зелений/ туризм області. Відбулися презентації інвестиціних проектів, виставки-продажі сувенірів і туристичного спорядження тощо.

Програму фестивалю прикрасили показові виступи ковалів, майстер-класи з приготування народних страв, спортивні змагання, конкурси, дискотеки, демонстрація фільмів на туристичну тематику. Можна було також покататися на конях, постріляти з лука, посмакувати вишуканим вином, яке пропонували члени Спілки приватних виноградарів та виноробів краю.


Ярослав Ядловський, УКРІНФОРМ

 

09 червня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів