Серед переможців конкурсу Мінфіну "Краще підприємство кварталу" - закарпатський "Єврокар"

Десять підприємств стали переможцями Конкурсу Міністерства фінансів "Краще підприємство кварталу" за результатами І-го кварталу 2008 року. Нарощення обсягів сплати податків до Державного бюджету України – ключовий критерій перемоги у Конкурсі.

 

Конкурс "Краще підприємство кварталу" було започатковано у 2005 році Міністром фінансів Віктором ПИНЗЕНИКОМ і відновлено у 2008 році з метою відзначення суб’єктів підприємницької діяльності, які забезпечують найбільший приріст обсягу сплати податків до бюджету країни.

У 2005-2006 роках було проведено чотири етапи Конкурсу, за результатами яких 41 підприємство отримало відзнаку Міністерства фінансів. Успішна робота підприємств, сумлінна сплата ними податків є свідченням зрілої громадянської позиції та відповідальності перед державою, суспільством, кожним співвітчизником, - підкреслив Міністр фінансів Віктор ПИНЗЕНИК, вручаючи Подяки Мінфіну та пам’ятні відзнаки керівникам підприємств, що ввійшли у десятку кращих за результатами Конкурсу (за І-й квартал 2008 р. в порівняні з ІV кварталом 2007 р.)

10 підприємств, що перемогли у Конкурсі "Краще підприємство кварталу" (за нарощення обсягів сплати податків у І кварталі 2008 року в порівнянні з попереднім кварталом)

1. ВАТ "Павлоградвугілля" (Дніпропетровська область)

Основний вид діяльності: Підземне видобування кам’яного вугілля

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,4 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 75 млн. грн.; ІV квартал – 53,1 млн. грн.).

2. ВАТ "Інтерпайп НТЗ" (Дніпропетровська область)

Основний вид діяльності: Виробництво чорних металів

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 3 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 51,5 млн. грн.; ІV квартал – 46,1 млн. грн.).

3. ЗАТ„ЄВРОКАР” (Закарпатська область)

Основний вид діяльності: Виробництво автомобілів

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,8 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 68,5 млн. грн.; ІV квартал – 37 млн. грн.).

4. ВАТ „Укргідроенерго” (Київська область)

Основний вид діяльності: Виробництво електроенергії

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,5 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 55,7 млн. грн.; ІV квартал – 36,1 млн. грн.).

5. КП „ЖИТЛОІНВЕСТБУД-УКБ" (м. Київ)

Основний вид діяльності: Управління підприємствами

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 2,3 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 39,9 млн. грн.; ІV квартал – 11,7 млн. грн.).

6. Дочірнє підприємство з 100% іноземною інвестицією "Сіменс Україна" (м. Київ)

Основний вид діяльності: Монтаж та установлення апаратури для запису та відтворення звуку і зображення

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,9 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 13,2 млн. грн.; ІV квартал – 6,9 млн. грн.).

7. Державне підприємство "Одеський морський торговельний порт" (м.Одеса)

Основний вид діяльності: Функціонування інфраструктури водного транспорту Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,6 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 39,5 млн. грн.; ІV квартал – 23,9 млн. грн.).

8. АТ тютюнова компанія "ВАТ-Прилуки" (Чернігівська обл.)

Основний вид діяльності: Виробництво тютюнових виробів

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,5 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 117,5 млн. грн.; ІV квартал – 79,4 млн. грн.).

9. Відкрите акціонерне товариство "Черкаський автобус" (Черкаська обл.)

Основний вид діяльності: Виробництво автобусів та вантажних автомобілів

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,1 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 15,1 млн. грн.; ІV квартал – 13,8 млн. грн.).

10. АКІБ "УкрСиббанк" (м.Харків)

Основний вид діяльності: Банківська діяльність

Сплачено податків до державного бюджету у І кварталі 2008 року у 1,3 рази більше, ніж у ІV кварталі минулого року. (І квартал – 15,3 млн. грн.; ІV квартал – 12,1 млн. грн.).

За матеріалами офіційного сайту Міністерства фінансів України

 

14 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів