Сталеві справи у суді

Голова Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації Валентина Семенюк звернулася до суду з позовом, в якому оскаржує обмеження її прав, як громадянки України, при проведенні конкурсу з продажу державного пакета акцій ВАТ "Криворіжсталь".

 

За словами Валентини Семенюк, при проведенні конкурсу з продажу "Криворіжсталі" були обмежені її права на участь у приватизаційному процесі.

Валентина Семенюк сказала, що до суду вже звернулися або мають намір звернутися з аналогічними позовами кілька народних депутатів.

Таким чином, сказала Валентина Семенюк, народні депутати мають намір перешкоджати приватизації цього металургійного комбінату, що завда?, на їхню думку, збитків інтересам держави.

У четвер Верховна Рада не змогла ухвалити жодного результативного рішення щодо приватизації "Криворіжсталі". Зокрема, парламентарії не підтримали пропозицію Президента України відхилити Закон "Про внесення змін до Закону України "Про перелік об'?ктів державної власності, що не підлягають приватизації". Даним законом передбачалося заборонити приватизацію ВАТ "Криворіжсталь".

 

07 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів