Сплата податків не залежить від банківських негараздів!

До уваги платників податків!

 

У зв’язку з складнощами на фінансових ринках з метою стабілізації ситуації у банківській сфері 11 та 16 жовтня 2008 року Нацбанк видав дві антикризові постанови, що встановлюють нові правила на депозитному та кредитному ринках, а також передбачають інший режим грошових розрахунків у країні.

Зокрема, постановою НБУ №328, що набула чинності 16 жовтня, встановлено нові графіки платежів: грошові перерахування в рамках одного відділення або філії повинні проводитися в той самий день, у межах одного банку - до двох операційних днів, міжбанківські платежі - до трьох.

Із 7 жовтня ц.р. введено також мораторій на задоволення вимог кредиторів "Промінвестбанку". Однак мораторій не зупиняє виконання поточних операцій з перерахування клієнтами банку податків.

З метою уникнення несвоєчасної сплати податків та зборів Державна податкова адміністрація у Закарпатській області звертається з проханням до платників податків подавати платіжні доручення на сплату податків завчасно – за декілька днів до граничного строку сплати.

Про випадки затримання перерахування банками коштів на сплату податків необхідно негайно повідомляти податкові органи за місцем реєстрації платника податків.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області

 

24 жовтня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів