БЮТ занепокоєний станом зі свободою слова в Ужгородському районі

депутати БЮТ в Ужгородській районній раді вимагають

 

Останнім часом поняття "свобода слова", яким так любить пишатися президент Віктор Ющенко й називає її головним здобутком Помаранчевої революції, нищиться керівником його Секретаріату — Віктором Балогою.
Річ у тім, що Ужгородська районна рада є засновником газети "Вісті Ужгородщини", відповідно це видання має висвітлювати роботу ради, на що депутатами виділяються кошти з районного бюджету. Однак, попри те, що в районній раді є депутати від кількох політичних сил, редакція газети неодноразово відмовлялася друкувати матеріали, які висвітлюють роботу депутатів Блоку Юлії Тимошенко в Ужгородській районній раді, натомість діяльності представників "Єдиного Центру" приділяють аж занадто багато уваги. На шпальтах газети друкуються матеріали, які паплюжать роботу Уряду, та Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, має місце необґрунтована критика Блоку Юлії Тимошенко, натомість паралельно йде вихваляння персони Віктора Балоги, обласних та місцевих представників "Єдиного Центру" та відверта пропаганда на користь цієї політичної сили.
З огляду на загрозливу ситуацію із свободою слова, що склалася в Ужгородському районі, керівництво Ужгородської районної організації партії "ВО "Батьківщина" та депутати БЮТ в Ужгородській районній раді вимагають:
1. Припинити адміністративний тиск на редакторів та журналістів, який чинять представники місцевої, обласної та навіть центральної влади.
2. Розділити друковану площу в газеті "Вісті Ужгородщини", оплачену з бюджету району, згідно з відповідною угодою між депутатами, представленими в районній раді згідно результатів виборів 2006 року.

За дорученням бюро Ужгородської районної організації
"ВО" Батьківщина"
Депутат обласної ради від фракції БЮТ
Ластівка Є. І.

01 грудня 2008 року

 

05 грудня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів