Акція "7 чудесних туристичних маршрутів України"

Як повідомив керівник управління з питань туризму і курортів ЗОДА Олександр Марченко Закарпаття висунуло на цей конкурс чотири маршрути: Винний туристичний шлях, Гастрономічний туристичний шлях, Військовий туристичний шлях та туристичний маршрут "Мінеральні води Закарпаття"

 

21 січня 2009 року в агентстві УНІАН відбулася спільна прес-конференція голови Оргкомітету Всеукраїнської акції "7 чудес України" Миколи Томенка, заступника голови Оргкомітету, керівника Державної служби туризму і курортів України Анатолія Пахлі та члена Оргкомітету, головного редактора інформаційного агентства "УНІАН" Олександра Харченка, на якій журналістів було поінформовано про хід акції.

Микола Томенко повідомив, що до Оргкомітету продовжують надходити пропозиції від регіонів щодо участі в акції. На даний момент свої найкращі туристичні маршрути надіслали вже 17 областей України. Також Томенко нагадав, що свої пропозиції можна присилати до лютого місяця і закликав регіони, що ще не надіслали свої маршрути, пришвидшуватися.

Нагадаємо, що акція проходить у три етапи:
І етап (листопад 2008 р. - лютий 2009 р.) – оголошення початку акції та прийняття пропозицій щодо учасників акції.
ІІ етап (березень 2009 р. – липень 2009 р.) – представлення областями своїх номінантів, організація прес-турів. Визначення до 21 фіналіста акції.
ІІІ етап (липень 2009 р. – вересень 2009 р.) – визначення 7 переможців акції шляхом експертного та Інтернет-голосування.
27 вересня 2009 р. – у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні відбудеться оголошення переможців всеукраїнської акції "7 чудесних туристичних маршрутів України".

"Метою акції є визначення найбільш привабливих туристичних маршрутів вихідного дня та найкращої туристичної інфраструктури України. Крім того, акція сприятиме укріпленню іміджу України як цікавої туристичної держави", – зауважив ініціатор акції.

На прес-конференції Микола Томенко також презентував буклет "7 природних чудес України", та вже відомий буклет "7 чудес України" англійською та німецькою мовами. У буклеті поданий детальний опис та фотографії 21 об’єкту, що претендували на звання 7 природних чудес України, включно з переможцями акції та спецномінаціями. Також у виданні можна знайти корисну для туристів інформацію.
Микола Томенко нагадав, що туристичний буклет видано не для продажу, а з метою розповсюдження в аеропортах України, посольствах та українських представництвах інших країн. У подальших планах – видання буклету ще російською, англійською та німецькою мовами.

 

27 січня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів