СБУ охороняла Мельниченка від українських кримінальних структур?

Колишній консул України в Мюнхені, а нині бізнесмен Володимир Цвіль, який називає себе безпосереднім учасником "касетного скандалу", стверджує, що Служба безпеки України вела роботу із забезпечення безпеки екс-майора служби держохорони Миколи Мельниченка, життю якого після його виїзду в Чехію загрожувала небезпека від "кримінальних структур, близьких до української влади", передає Інтерфакс-Україна.

 

В інтерв"ю, опублікованому в тижневику "Столичные новости" у вівторок, 8 червня, Володимир Цвіль заявив, що на той момент голова СБУ Леонід Деркач "проводив велику роботу, щоб захистити фізично життя Мельниченка", який уже оприлюднив аудіозаписи, нібито зроблені ним у кабінеті Президента Леоніда Кучми.

"Під час нелегального проживання Мельниченка в Чехії на нього дійсно робили замах. Але не з боку спецслужб, а з боку кримінальних структур, близьких до української влади. Тому що згадування про ці кримінальні структури було присутн? на плівках Мельниченка", - стверджу? Цвіль.

Він не став уточнювати, про які структури йде мова, але підкреслив, що "візити офіцерів СБУ до Західної ?вропи під керівництвом Леоніда Деркача були направлені на збереження життя Мельниченка".

"Сталося б що-небудь з ним, відразу була б кинута тінь на правоохоронні органи України, а точніше - на СБУ", - підсумував Володимир Цвіль.

 

09 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів