Закарпатці підтримали Сергія Тігіпка кандидатом у Президенти України

На з’їзді наш лідер поставив завдання вийти у другий тур і перемогти,-- повідомив керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Сергія Тігіпка в Закарпатській області Михайло Попович

 

У суботу,28 листопада, у Києві відбувся десятий з’їзд партії "Трудова Україна", на якому партія отримала нову назву "Сильна Україна". Лідер політичної сили Сергій Тігіпко підкреслив, що оновлена партія буде включати прагматиків, які знають, що потрібно країні.

Сергія Тігіпка було обрано кандидатом у Президенти України. У з’їзді взяла участь делегація із Закарпаття, в яку увійшли представники регіонального, місцевих штабів та довірені особи кандидата у Президенти Сергія Тігіпка. Делегати з’їзду проголосували також за статут, маніфест та програму політичної партії.

"На з’їзді наш лідер поставив завдання вийти у другий тур і перемогти,-- повідомив керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Сергія Тігіпка в Закарпатській області Михайло Попович. – В області команду вже сформовано, маємо представників у всіх районах Закарпаття, активно проводимо зустрічі з колективами та знаходимо прихильників".

***

Сьогодні, 30 листопада, о 22.00 на телеканалі ICTV в програмі "Свобода слова" бере участь кандидату президенти України С.Л.Тігіпко.

 

30 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів