ЧОПСЬКА МІЛІЦІЯ ЗА ФАЛЬСИФІКАЦІЮ ВИБОРІВ !!!

Останнім часом засоби масової інформації не перестають цитувати запевнення Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка про те, що очолювана ним міліція зробить все можливе, аби не допустити фальсифікацію президентських виборів, не дати викривити волевиявлення виборців, як це уже було у 2004 році. Можливо в інших регіонах України саме так і працюють правоохоронці. Проте в прикордонному Чопі ймовірні фальсифікації результатів виборів міліцію абсолютно не цікавлять…

 

Принаймні такі висновки можна зробити з інформації, яку редакція сайту отримала у виборчому штабі кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко в м. Чоп .

Тамтешні штабісти стверджують, що володіють інформацією про підготовку фальсифікацій на користь кандидата в президенти Віктора Януковича. В день голосування, наголошують вказані джерела, передбачається організація "каруселей" із виборців ромської народності, а їх в Чопі понад 900 осіб.

Щоб не допустити масових фальсифікацій, місцеві депутати від БЮТ звернулися з відповідною заявою в Чопський міськвідділ міліції. Однак, як з’ясувалося, міліціянти не чекали непроханих гостей, а відтак відмовили прийняти заяву про злочин.

Втім, подібним витівкам чопської міліції, яку очолює Михайло Кіфор, уже давно ніхто не дивується. Непоодинокі городяни міста скаржаться, що чекати допомоги від місцевих охоронців порядку - марна надія. Укриття злочинів в цій установі давно стало нормою, а все задля того, щоб не псувати "благополучну" міліцейську статистику.

Чому так відбувається ? Якщо вірити народній мудрості, котра стверджує, що "риба завжди гниє з голови", то стає зрозумілим звідки дме цей неприємний запашок... Щкода тільки, що про це не знає п. Луценко ? Поки що не знає...

На останок залишається додати, що відповідно до ст. 97 Кримінально-процесуального кодексу України, міліція зобов’язана невідкладно приймати заяви про підготовку або скоєний злочин.

Крім цього не зайве знати, що за фальсифікації результатів виборів відповідно до ст.157 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі від двох до п’яти років. То ж краще з такими речами не шуткувати…

PS. Як стало відомо редакції сайту, 16 січня представник кандидата в Президента України Юлії Тимошенко в 69 виборчому окрузі Андрій Сербайло звернувся до начальника УМВС України Павла Кононенка вплинути на свого підлеглого в Чопі. Кажуть, що після цього міліція в Чопі у день виборів запрацює або у неї буде … новий начальник.

"Мій ЧОП"

 

16 січня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів