30 травня шоу не буде!

ДЕПУТАТИ СКАСУВАЛИ МІСЦЕВІ ВИБОРИ

 

Як повідомила "Українська правда", Верховна Рада скасувала свою постанову про призначення виборів до місцевих рад на 30 травня. За проголосувало 250 депутатів. Своє рішення депутати мотивували відсутністю бюджету, а відповідно коштів на проведення виборів.

Як відзначають фахівці аналітичного відділу Карпатського центру полінгових досліджень, відразу після виборів Президента, на Закарпатті розпочато мобілізаційні проекти по організації нових політичних блоків та утворень, з метою бородьби за прохідні місця та спики кандидатів у депутати різних рівнів. Розпочато роботу з купівлі структур партій обласного, місцевого рівня, з метою створення "іменних" блоків, та окремих проектів.
Виходячи з вищенаведеного, багато проектів просто втратять актуальність.

За результатами соціологічного дослілдження, проведеного КЦПД з 9 по 12 лютого 2010 року у м. Ужгороді, 44% респондентів не вірять у якісні зміни у складах міської ради, і не вважають за необхідність проводити нові вибори. 17% повідомили, що не цікавляться місцевою політикою. В то й же час, 34% впевнені, що новий склад ради може якісно змінити роботу міської ради.

вл.інформцаія

 

16 лютого 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів