С. Ратушняк: "Не можна робити перманентним процес нестабільності"

Коментар міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка щодо Постанови парламенту про скасування місцевих виборів, що мали відбутися 30 травня нинішнього року

 

"Та мені все рівно. Єдине, що не можна робити перманентним процес нестабільності. Це мав бути кінець березня, потім травень, тепер взагалі не визначено… Власне я готовий був зараз іти на мера і перемагати. Перенесли так перенесли, мені все рівно, що малося на увазі. Для чого це робили? Я сприймаю це таким чином: Партія регіонів думає, що перемогла в державі, але не розуміє, що насправді перемогла Ющенка з його нульовим рейтингом і має всі шанси увійти в його кабінет. Але це ще не перемога в державі. Вони сподіваються таким чином через вибудовану адміністративну піраміду отримати кращі результати на місцевих виборах. Насамперед буде боротьба тривати за мерів, щоб далі утримуватися і перемагати на парламентських виборах, і далі, після п’ятирічки, йти на другу п’ятирічку. Такий у них план. У чомусь він виправдовується. Виправдовується перенесення ще й тому, що зараз той нагнітальний психоз з телеканалів, зомбування навколо прізвищ Тігіпка та Яценюка ще свіжі в пам’яті, якщо ще півроку їх не покрутити, про них усі забудуть. В цьому плані праві регіонали.
Але з другого боку є конкретна ситуація: я сумніваюся, що нова команда зробить щось краще, що вони виконають обіцянки дати 60 % місцевому самоврядуванню замість нинішніх 35-ти, що вони подвоять зарплати і потроять пенсії. Із такої позиції, як зараз у Юлії Тимошенко, їм не вдасться замовчати ці процеси, на це буде людям вказано, і це буде серйозний аргумент. Я вже не кажу про те, що є реальна загроза – а я її бачу – неповернених ПДВ (40 мільярдів), пенсійна діра в межах 60 мільярдів, нема бюджету – ми вже не можемо купувати бензин на "швидкі" та хліб в садочки та лікарні. Це ж безлад! Це ж іде до того, що почнуться голодні бунти. Я сам виведу людей на вулиці, якщо я, маючи гроші на казначейських рахунках, через примхи і драчки в Києві не зможу виплачувати людям зарплати та заправляти паливом машини "швидкої". Я виведу людей і поясню їм, що це не я, а ті, за кого вони вчора голосували. Я політик, я маю свій успіх презентувати і вказувати на промахи та недоліки своїх опонентів, тому я буду це робити. Тому власне мені все рівно, коли будуть вибори".

Вл. інф.

 

21 лютого 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів