Низка телеканалів домовилися про проведення теледебатів перед другим туром виборів

Телеканали "5 канал", "Тоніс", ІCTV, а також Коаліція громадських організацій "Свобода вибору" і міжнародна громадська організація "Інтерньюз-Україна" домовилися про проведення відкритих для всіх ЗМІ теледебатів на незалежному майданчику перед другим туром виборів Президента, повідомляють Українські Новини.

 

Ці теледебати пройдуть у межах проекту "Президентські дебати - 2004", ініційованого "?нтерньюз-Україна".

Учасники проекту гарантують неупереджене ставлення до кандидатів і обіцяють погодити формат проведення теледебатів з усіма зацікавленими сторонами.

Підписана угода також ? офіційною пропозиці?ю взяти участь у цих теледебатах кандидатам у Президенти, які вийдуть у другий тур.

Цей проект також підтримали Центральна виборча комісія й офіс координатора проектів ОБС? в Україні.

"Проведення цих дебатів за принципами неупередженості, позапартійності і відкритості повністю відповіда? завданням, визначеним законодавством для Центральної виборчої комісії, оскільки забезпечуватиме рівні можливості кандидатам і достантьо інформації виборцям для реалізації свідомого вибору", - зазначено в повідомленні "?нтерньюз-Україна".

Крім того, офіс координатора проектів ОБС? в Україні заявив про намір надати фінансову підтримку проекту незалежних теледебатів.

?ніціатори дебатів також отримали підтримку закордонних донорів і беруть участь у тендері на проведення дебатів, оголошеному фондом "Відродження".

 

18 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів