Генпрокуратура знову направила до парламенту подання на Тимошенко

У четвер, 10 червня, Генеральна прокуратура направила до Верховної Ради подання, у якому просить парламент дати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата, лідера блоку її імені Юлію Тимошенко за організацію дачі хабара, передають Українські Новини.

 

Про це повідомив Генеральний прокурор Геннадій Василь?в. За його словами, слідство довело 3 епізоди передачі грошей суддям з метою закриття кримінальних справ стосовно корпорації "?дині енергетичні системи України" (?ЕСУ).

Підставою для порушення кримінальної справи стала заява Володимира Боровка, який назвався помічником Юлії Тимошенко і повідомив, що вона дала йому велику суму грошей і просила передати їх судді, щоб домогтися звільнення з-під варти її свекра Геннадія Тимошенка і колишнього головного бухгалтера корпорації ?ЕСУ Антонині Балюри.

Василь?в повідомив, що експертиза відеозапису, який надав Боровко у якості доказу, ще не завершена, але попередні висновки свідчать про те, що монтажу в ньому нема?.

Генпрокурор також заявив, що Боровку після подання ним матеріалів була надана охорона, як він і просив. Крім того, Василь?в повідомив, що питання про притягнення до відповідальності самого Боровка, який узяв гроші, буде вирішуватися під час слідства.

 

11 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів