Генпрокуратура: Ющенка не отруїли - він хворів на герпес

Генпрокуратура заявляє, що українські експерти дійшли висновку, що погіршення здоров'я кандидата в преиднти, Віктора Ющенка, не пов'язано із отруєнням.

 

Як заявив речник Генпрокуратури, Сергій Руденко, комісія експертів робила свої висновки на основі медичних даних, викладених у медичній картці Віктора Ющенка, яка була вилучена в поліклініці ?2 Державного управління справами президента.

Також висновки приймалися на основі ксерокопій медичних документів з Австрії за результатами медичного дослідження, отриманих від генпрокуратури України.

"Експерти дійшли висновку, що погіршення стану здоров'я Ющенка після 5 вересня 2004 року обумовлене активізацію прихованої латентної вірусної герпетичної інфекції, яка потім проявилася типовими змінами у вигляді Ющенка.
Надані комісії експертів медичні документи не дають підстави вважати, що погіршення здоров'я Ющенка пов'язане з наявністю в його організмі отруйних речовин, що не входять до складу продуктів харчування.
Експерти зазначають, що клінічні прояви хвороби, дані лабораторних досліджень не ? характерними для дії біологічних засобів, які можуть використовуватися в якості біологічної зброї.
В наданих медичних документах даних про наявність в організмі Ющенка отруйних речовин нема?", - сказав він.

[i]Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі" [/i]

 

22 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів