Молодь Іршавщини прийняли передвиборчу програму кандидата на посаду міського голови С.С.Бобика

На днях С.С.Бобик зі своєю молодою командою приймали агітаційну програму кандидата на посаду міського голови.

 



На днях С.С.Бобик зі своєю молодою командою приймали агітаційну програму кандидата на посаду міського голови.

Цікаво, енергійно і не в стандартному режимі, конкретно по сходинкам складалась ця програма. "Ми старались врахувати всі необхідні аспекти, адже наше місто колись було в трійці лідерів а зараз…" - наголосив Степан Бобик.

Хто, як не молодь, краще знає, що потрібно для нашого міста. "Ми за те, щоб Іршаву вигребли з "багнюки", нам тільки потрібен був лідер, який розсудливо оцінюючи теперішню ситуацію згуртує всіх і візьметься за цю не легку роботу" - висловилась одна з представниць команди. – Наша ідея і наша стратегія полягає в тому, щоб реалізувати все задумане, відродити забуте і зробити нове.

Приймалася ця програма в дуже цікавому режимі: спокійному, серйозному та жартівливому. Багато ідей ми запропонували С. Бобику взяти до уваги, і кожна з них була врахована, та обдумана. Більше всього вразило те, що наші думки з цією людиною співпадають. У нас загорілися очі і ще більше захотілося відродити наше місто. Бо дійсно, чому молоді сімї повинні стояти в черзі в садочки по два роки, або віддавати своїх дітей в села??? Чому жителі міста змушені викидати сміття будь де через те, що немає контейнерів…про наші дороги я взагалі мовчу. А влітку,нашій молоді нема де подітись, хіба не можна зібратись разом і збудувати літній амфітеатр… - все це, та ще багато іншого можливо! Ось ми, молодь, вирішили згуртуватися, і завдяки людині, в яку ми віримо, спробувати вирішити багато проблем, які, нажаль, на сьогоднішній день більшості здаються просто неможливими. Люди втратили довіру до всього…

Складена нами програма полягає в тому, щоб роботу отримували і створювали робочі місця переважно жителі міста Іршава, щоб заробляючи кошти,податки сплачували до місцевого бюджету, яку в свою чергу підтримує роботодавців, підприємців, створюючи ніби природній кругообіг. Наша програма розрахована не тільки на молодь, а на всі покоління: від дитини до людей похилого віку. І найголовніше це те, щоб кожен житель, проходячи рідним містом, зумів з гордістю сказати: "дійсно, я живу у найпрекраснішому місті Закарпаття і горджусь тим, що я тут народився…"

 

14 жовтня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів