це не "Сильна Україна", а Трудова партія України

Відмова у перереєстрації "Сильної України" в Луганській області – це чистий політичний тиск – Сергій Тігіпко

 


Голова партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко сьогодні у Харкові заявив про політичний тиск з боку влади Луганської області на регіональний осередок партії.
"Сьогодні вранці я дізнався, що у нас не зареєстрували назву в усій Луганській області, тобто, тягнули-тягнули, а сьогодні апеляційний суд у Донецьку визнав, що це не "Сильна Україна", а Трудова партія України, і вся область практично випадає з виборчого процесу", - повідомив Тігіпко.
За словами політика, партія буде відстоювати свої позиції в суді. "Ми зараз будемо судитися далі, але так "вибивати" цілі області, я вважаю, що це чистий політичний тиск", - підкреслив політик.
Правовий радник партії Олександра Павленко каже, що "Сильна Україна" обов’язково подаватиме касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду. "Сьогодні немає жодних підстав для зняття наших кандидатів - незалежно від назви партійної організації - на будь-яких рівнях їхнього висунення. Документи щодо висунення кандидатів з печаткою обласної організації "Сильної України" є законними і не тягнуть за собою зняття кандидатів. ТВК має розуміти, що в цьому випадку закон зворотної сили не має. Усі кандидати були зареєстровані законно", - заявила Павленко.
Нагадаємо, Донецький апеляційний адміністративний суд визнав незаконними дії Головного управління юстиції в Луганській області про взяття до відома зміни назви та юридичної адреси Луганської обласної організації політичної партії "Сильна Україна".

 

18 жовтня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів