На Закарпатті побував Сергій Тігіпко

Сьогодні, 24 жовтня, в обласному центрі Закарпаття побував лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко.

 



Сьогодні, 24 жовтня, в обласному центрі Закарпаття побував лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко.
Він зустрівся з активом партії, журналістами, а також побував на автомобільному заводі ЗАТ "Єврокар" і на українсько-угорському кордоні КПП "Тиса".

Щодо приїзду до Ужгорода Сергій Тігіпко розповів: "Я взяв відпустку у Кабміні і тепер активно їжджу країною, оскільки для "Сильної України" ці виборі перші, а, отже, дуже відповідальні. Консультанти відмовляють від поїздки у такі маленькі області, як Закарпаття, щоб встигнути побувати у областях з більшою кількістю населення. Але мене змусив приїхати сюди той рівень розвитку місцевої організації партії, який продемонстрували закарпатські однопартійці за останні місяці. Я вдячний Михайлу Михайловичу Поповичу за те, що сьогодні ми представляємо цікаву, нову, потужну "Сильну Україну" на Закарпатті".
У розмові з однопартійцями (зустріч відбулася в обласному муздрамтеатрі) Сергій Тігіпко націлив їх на 2 основні завдання. Перше – створення зручного і привабливого інвестиційного клімату в області. "В усіх країнах, що досягли успіху, ефективна місцева влада найбільше дбає про те, щоб залучити інвестора – і зовнішнього, і внутрішнього. Для цього створюють всі умови, виділяють землю під будівництво, підводять до неї комунікації і т.д. Бо найголовніше – створити робочі місця для людей. А якщо у інвестора вимагати хабарі і півтора роки мордувати його, то не буде ні робочих місць, ні розвитку регіону", -- сказав Тігіпко.
Друге завдання від лідера партії для закарпатських сильноукраїнців стосується якості життя людей. Йдеться про якість продуктів, які вони вживають, послуг, які отримують (у тому числі у сфері ЖКГ), якість навколишнього середовища, транспорту тощо. Про
"На Закарпатті, як і в Криму, слід насамперед дбати про екологічно чисте виробництво", -- наголосив С. Тігіпко.

 

24 жовтня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів