"Сильна Україна" розробляє стратегію розвитку Криму – Сергій Тігіпко

"Сильна Україна" розробляє стратегію розвитку Криму, спрямовану на поліпшення інвестиційної привабливості регіону

 

"Сильна Україна" розробляє стратегію розвитку Криму, спрямовану на поліпшення інвестиційної привабливості регіону. Про це лідер партії "Сильна Україна" повідомив після участі в Міжнародному бізнес-форумі "Стратегія кримського модернізаційного прориву" в п’ятницю в Алушті. "Ми підключили до розробки цієї стратегії Реформаторський клуб, який об’єднує представників бізнесу, експертів та консультантів у цьому напрямі. І в результаті спільної роботи хотіли б зібрати кращі ідеї, думки і пропозиції, які й будуть покладені в основу цієї стратегії", – сказав Тігіпко.
На думку політика очевидним є те, що прорив у розвитку півострова забезпечать дві складові: адміністративна та інфраструктурна. "Тут повинна бути прогресивна влада, яка думатиме про інвестиційну привабливість Криму, і відповідна інфраструктура, – зазначив політик. – Однозначно буду говорити про це з прем’єр-міністром Криму, який зараз дуже конструктивно налаштований, який у розмовах демонструє гарну націленість, на те, щоб зробити прорив в Криму і показати всій Україні, як потрібно працювати", – підкреслив Сергій Тігіпко.
Лідер партії "Сильна Україна" також висловив упевненість у тому, що якщо ці два компоненти будуть, то в Крим підуть інвестиції. Він також додав, що "Сильна Україна", прийшовши до місцевих рад Криму, буде активно підтримувати інвестиційні проекти.

 

24 жовтня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів