Жорстоко побили заступника керівника кримського штабу Віктора Януковича

27 жовтня біля свого будинку був жорстоко побитий Р.Мировський, секретар Керченського МК СДПУ(о), заступник керівника республіканського штабу кандидата в президенти України Віктора Януковича. Про це повідомила прес-служба Кримського Рескому СДПУ(о).

 

Як інформу? ?Кримська лінія?, за повідомленням прес-служби, невідомі особи завдали Г.Мировському тяжкі тілесні пошкодження і зникли. Характер нападу говорить про те, що його учасники не мали на меті пограбувати Мировського.

Враховуючи, що те, що інцидент в Керчі стався в період активної фази виборчої кампанії, участь в якій бере безпосередньо Керченська міська організації СДПУ(о) і її керівник Г.Мировський, можна припустити, що напад на одного з керівників виборчої кампанії і лідера одні?ї з провідних політичних сил в Керчі пов?язаний з його політичною і громадською діяльністю, вважають в Рескомі партії.

Кримський Реском СДПУ(о) вкрай обурений фактом ско?ного в Керчі злочину і зверта?ться до всіх учасників виборчої кампанії із закликом дотримувати законності і порядку, викривати організаторів подібних провокацій, яку б політичну силу вони не представляли.

За повідомленням прес-служби, Кримський Реском СДПУ(о) направив до правоохоронних органів АРК звернення, в якому вимага? негайного і ретельного розслідування обставин злочину, встановлення осіб його організаторів і виконавців і притягнення їх до відповідальності.

 

29 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів