Закарпатська УНП: "Байдужість і підкупність виборця суттєво спотворили результати виборів"

В Закарпатській обласній організації Української народної партії стартувала, звітно-виборна кампанія, яка передбачає проведення звітно-виборних конференцій (зборів) у всіх структурних ланках УНП Закарпатської області.

 

В Закарпатській обласній організації Української народної партії стартувала, звітно-виборна кампанія, яка передбачає проведення звітно-виборних конференцій (зборів) у всіх структурних ланках УНП Закарпатської області. Таке рішення було прийняте Радою обласної організації на виконання Ухвал Центрального Проводу "Про скликання XІІ З’їзду Української Народної Партії" та вимог діючого статуту УНП.
Засідання Ради проходило під головуванням Голови обласної організації Української народної партії Івана ГАБОРА. У своєму виступі, він проінформував членів Ради про рішення Центрального Проводу УНП щодо проведення XІІ З’їзду та подальші дії і завдання партійців в теперішніх політичних умовах. Зокрема, він відмітив, що "нерівні умови минулих місцевих виборів і недосконале виборче законодавство, а також байдужість і підкупність виборця суттєво спотворили результати виборів, які нажаль не стали святом демократії, а для нас обернулись, взагалі, розчаруванням".
Також, Іван Габор в своєму аналізі відмітив кращих партійців, які пройшли до 2-х міських та 2-х районних рад. А саме: "До Свалявської міської ради увійшли представники УНП - Суп Едуард Йосипович, Зозуля Віктор Михайлович, Магурський Мирослав Петрович, Гнаткович Юрій Юрійович з відсотковим показником - 5,6. До Тячівської районної ради - Куцина Іван Михайлович. У Великоберезнянському районі до районної ради від Української Народної Партії з результатом 5,1 %, депутатами стали Мокрянин Микола Йосипивич та Слобідський Олексій Віталійович. З найбільшим показником - 7,85 % до Хустської міської ради, пройшли - Джанда Михайло Михайлович, Марко Микола Миколайович, Гінцяк Олександр Йосипович".
"Шкода, що кандидати, що балотувались від УНП до обласної ради посіли не перші місця, адже це чесні і порядні люди, що однозначно працювали б на користь громади. Такі результати не дивують, оскільки спостерігалось багато фактів порушень виборчого процесу та підкупу виборців", - запевнив керівник обласної УНП.

 

17 листопада 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів