Ющенко закликав виборців не ходити під ЦВК

У п'ятницю - останній день офіційної виборчої агітації в Україні перед голосуванням 31-го жовтня.

 

З Ки?ва повідомили про скасування планованого зібрання політичних представників на підтримку кандидатури Віктора Януковича.

Його головний суперник Віктор Ющенко завершить агітаційну кампанію на рідній Сумщині.

Віктор Ющенко закликав своїх прихильників не приходити до ЦВК в ніч на понеділок, твердячи, що "влада збира? там криміналітет", а натомість заклика? своїх прихильників залишатися під виборчими дільницями, доки не буде підраховано голоси.

Тим часом президент Кучма, відповідаючи на запитання про загрозу зриву виборів 31-го жовтня, сказав, що на це може піти опозиція. "Зна?те, у мене з цього приводу слів навіть не знаходиться. Це нісенітниця сама проста. На мо? переконання, дехто з опозиційних політиків, які бачать, що вони втрачають підтримку людей, застосовують такі технології, що якщо ? загроза виборів, то це з їхнього боку".

Леонід Кучма також сказав, що ці вибори ? дуже прозорими і відкритими, оскільки на них приїхало кілька тисяч спостерігачів.

На думку президента Кучми, на розмовах про можливі фальсифікації треба поставити хрест, з огляду на понад мільйон членів виборчих комісій від різних кандидатів і партій.

[i]Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі" [/i]

 

29 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів