Міліція обіцяє забезпечити порядок на виборах

Міністр внутрішніх справ України Микола Білоконь заявив, що у разі виникнення масових акцій в день виборів міліція застосує відповідні засоби, щоб запобігти правопорушенням. За словами міністра, у разі "як виникне якась ситуація, міліція її припинить".

 

Микола Білоконь: "Якщо затра, чи післязавстра матиме місце порушення закону, з якої б сторони воно не було - чи це опозиція, чи це... сили іншого плану - міліція стоятиме на засадах законності і правопорядку. Для цього у нас ? і відповідні сили і відповідні засоби, які ми будемо використовувати, якщо виникне така необхідність."

Міністр пообіцяв забезпечити належний громадський порядок в день виборів. Водночас, пан Білоконь заявив про впевненість, що, як він сказав, "деструктивні сили намагатимуться провести ці заходи немирно" і згадав про нещодавні сутички біля Центральної Виборчої Комісії.

За інформаці?ю міністра внутрішніх справ для забезпечення порядку під час виборів в Україні буде залучено понад 140 тисяч працівників міліції.

Зокрема у Ки?ві, за інформаці?ю міліції, в день виборів порядок забезпечуватимуть 3 тисячі працівників міліції, 3 тисячі військових, а також 2 тисячі працівників підрозділу Беркут.

[i]Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі"[/i]

 

31 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів