Облитий кислотою Юрій Чижмарь перебуває в реанімації

Заступник губернатора Київської області Юрій Чижмарь, який постраждав від нападу невідомого, що плеснув йому в обличчя сірчану кислоту, перебуває в реанімації.

 

Інформацію про інцидент підтвердив сам "губернатор" Київської області Анатолій Присяжнюк та його підлеглі.

"Так, це заступник голови Київської обласної держадміністрації Юрій Васильович Чижмарь", - повідомив начальник управління інформації держадміністрації Ярослав Мазуркевич.

У прес-службі зазначили, що Чижмарь перебуває в реанімації, а на роботі його родині вирішили запропонувати допомогу. "Ми зв’язувалися з родиною Юрія Васильовича щодо надання допомоги, поки від родини жодних прохань не було", - зазначив Мазуркевич.

За його словами, Чижмарь за своїми функціональними обов’язками в облдержадміністрації відповідав за зв’язки з Кабінетом міністрів і органами державної влади.

За словами лікарів чоловік отримав опіки обличчя ІІ-ІІІ ступенів важкості. Міліція порушила кримінальну справу за фактом замаху та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що інцидент стався о 23.30 на вулиці Горького біля будинку потерпілого.

Юрій Чижмарь є ужгородцем, був депутатом Ужгородської міської ради і раніше балотувався на посаду міського голови Ужгорода.

 

18 лютого 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів