Кошицькою на "БАМ" пустять маршрутку, а біля університету відкриють авто-кінотеатр

Під час традиційного п’ятничного об’їзду Ужгорода говорили не тільки про проблеми, але й про перспективи

 

Стан міських доріг просто жахає – сніг зійшов і відкрив усі дірки в асфальті. Користуючись потеплінням, розпочинається ямковий ремонт вулиці Грушевського. Крім шляхів, під час об’їзду, звісно, звертали увагу на сміття. Загалом прикро вражає стан зелених зон – сніг, що зійшов, відкрив подекуди справжні смітники.

Велика купа зрізаного гілляччя та навіть новорічних ялинок впала в око і на вулиці Яна Гуса. Наказано не лише прибрати, а й з’ясувати з мешканцями мікрорайону щодо того, чи мають угоди на вивезення сміття і, власне, чому викидають так звані "негабаритні відходи" просто на вулицю. Як коментує Іван Крайниківський, начальник міського Управління житлово-комунального господарства, залучать і дільничних, і муніципальну поліцію. Загалом стан міста фахівець оцінює як задовільний, але є певні проблемні місця. Під час цього об’їзду чи не найбільше уваги знову було вулиці Університетській – власне, найвищій її ділянці близь корпусів УжНУ.
Також, як зауважив міський голова Віктор Погорєлов, незадовільний вигляд має під’їзд до кордону – розвалені павільйони та неохайна зовнішня реклама. Вкотре керівник міста наголосив і практично заблоковані автівками тротуари, зокрема, на вулиці Гойди. Відповідні служби мають підготувати спеціальні обмежувачі – стовпчики з ланцюгами.
Незабаром вулицею Кошицькою від центру на "БАМ" ходитиме маршрутка, а спершу, звісно, слід підлатати дорогу. Віктор Погорєлов повідомив, що є охочі на стоянці біля корпусів УжНУ відкрити авто-кінотеатр – фільми на великому екрані просто неба глядачі дивитимуться зі своїх машин. Наразі ж завдання ж №1 для цієї ділянки міста – облаштувати контейнерний майданчик: водії маршруток, що мають там кінцеву зупинку, викидають сміття просто на зелену зону. Також комунальники отримали наказ прибрати тротуари, відчистити бордюри і вирізати чагарники на Університетській. Те саме - стосовно Кошицької, Собранецької та інших вулиць – тільки-но дозволятиме погода.
Віктор Погорєлов наголосив, що оглядати місто на предмет неприбраного сміття, аварійних дерев та куп будівельних відходів тощо - щоденна праця комунальників. Практику об’їздів щоп’ятниці за участі всіх служб мер неодмінно продовжить, адже не вповні задоволений роботою відповідальних, - повідомила прес-секретар Ужгородського міського голови Алла Хаятова.

 

18 лютого 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів