Закарпаття вибори

Екзит-пол на Закарпатті не проводиться. Жодна із закарпатських ТВК не підтвердила про це інформацію. Кореспонденти нашого видання очікують повідомлень з ДВК та Штабів, але очевидно такий вид опитування на Закарпатті не проводився

 

Екзіт-пол мав бути проведений чотирма організаціями - Українским інститутом соціальних досліджень, Київським міждународним інститутом соціології, Центром ?Соціс?, Центр досліджень імені Олександра Разумкова, Фондом ?Демократичні ініціативи?.

В той же час як стало відомо представникам Карпатського центру полінгових досліджень екзіт-пол на замовлення цих фірм проводився в Мукачеві, Перечинщині, Виноградівщині та Берегівщині. Але закарпатські дослідники відмовилися брати в ньому участь, побоючись за своїх інтервюерів. Керівник полінгового центру повідомив, що за два дні до виборів вони проводили дослідження на замовлення Донецького інформаційно-аналітичного центру, і понад 80% виборців повідомили що вони прийдуть на вибори Президента. Тому представники центру очікують велику явку на виборчі дільниці.
Стосовно рейтингів то на сьогодні їх оприлюднювати не можна.

 

31 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів