В Ужгороді невдовзі на конкурсі визначать підприємство, котре опікуватиметься вивозом та складуванням відходів

На позачерговому засіданні виконавчого комітету цього понеділка йшлося про повернення школі, яку 1-го вересня відкриють на Жупанатській як заклад з поглибленим вивченням словацької мови, офіційно повернути "історичний" номер - №4, що підтримали одноголосно. Відтак міський голова Віктор Погорєлов виніс на розгляд виконкому й пропозицію на тему прибирання міста.

 

А саме – запропонував оголосити конкурс, який визначить підприємство, котре займатиметься в Ужгороді вивозом та складуванням твердих побутових відходів. Міську владу не влаштовує ситуація з цією роботою в місті: обладнання застаріле, контейнерні майданчики неохайні, бракує техніки для вивозу сміття, і тому є потреба залучити нові підходи до цієї справи. До участі запросять і підприємства з іноземними інвестиціями.
Члени виконкому пропозицію підтримали. Мер зазначив, що конкурс, який буде проведений за його дорученням, передбачатиме участь і підприємств з іноземними інвестиціями. Вивчатимуть умови, які фірми зможуть запропонувати місту, та те, що вони готові вкласти в інфраструктуру. Мета – налагодити вивіз і складування сміття, зробити місто чистішим і в перспективі запровадити й роздільний збір відходів, та навіть – аби була розпочата робота сміттєпереробного заводу.
Вимоги до підприємства ставитимуться високі, а під відповідальність переможця конкурсу планують передати наразі лише частину міста, - йшлося на засіданні виконкому, - інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

 

30 серпня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів