У Чопського прикордонного загону – новий начальник

З новим керівником чопських прикордонників Аркадієм Кошонько зустрілися очільник Закарпаття Олександр Ледида та голова облради Іван Балога.

 

На офіційне знайомство з Аркадієм Кошонько до обласної адміністрації прийшли також начальник Чопської митниці Олександр Похилько, головний міліціонер краю Віктор Русин, обласний прокурор Анатолій Петруня.
– Хочеться побажати Вам не тільки сил та наснаги у нелегкій роботі, - звернувся до Аркадія Кошонько керівник області Олександр Ледида, - а й завжди знаходити порозуміння як з колективом, так і з митниками, правоохоронцями. Адже від вашої співпраці часто залежить перше враження від Закарпаття, кордони якого є Західними воротами України.
У підпорядкуванні нового начальника Чопського прикордонного загону буде майже півтори тисячі працівників. Журналістам Аркадій Кошонько зізнався – на Закарпатті вперше і поки лише знайомиться з особливостями роботи:
– Назвати якісь конкретні нововведення з мого боку поки не можу. Наразі я лише знайомлюся з Закарпаттям та його мешканцями, адже, щоб ефективно працювати тут необхідно знати ваші традиції та менталітет.
Також Аркадій Кошонько пообіцяв: буде відкритий для співпраці та готовий до компромісів.
Довідково: Аркадій Кошонько народився 6 червня 1974 року у Хмельницькому. У 1995 р. закінчив Інститут Прикордонних військ України. До призначення на посаду працював заступником начальника штабу – начальником відділу прикордонного контролю та реєстрації штабу Східного регіонального управління Державної Прикордонної служби України.
Прес-центр ОДА

 

19 вересня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів