У вівторок Ірися Ликович представить в Ужгороді свій новий роман

У вівторок у прес-центрі "Закарпаття" відбудеться презентація нового роману Ірисі Ликович "Татцельвурм. Тірольська історія", який щойно побачив світ у київському видавництві "Нора-Друк" і був представлений на Львівському форумі видавців.

 

Це вже друга книжка закарпатської авторки, яка вийшла у відомому видавництві. Торік там побачив світ її роман "Твоя дитинка", що отримав чимало відгуків та українсько-німецьку премію імені Олеся Гончара.
У доробку Ірисі Ликович є ще збірка оповідань "Перелітна", що виходила у львівському видавництві "Піраміда" і була відзначена премією "Дебют".
На зустрічі із журналістами Ірися Ликович розповість не тільки про свої літературні успіхи, а й про життя українців Австрії. Адже останні три роки вона навчається у Віденському університеті.
Зустріч з Ірисею Ликович відбудеться:
у вівторок, 20 вересня, о 15.00
за адресою м. Ужгород, вул. Другетів, 60
Прес-центр "Закарпаття"
P.S. Усі, у кого виникнуть питання до гостя прес-центру "Закарпаття", але хто в силу обставин не матиме змоги взяти участь у зустрічі, зможуть надсилати ці запитання на електронну пошту [email protected] , або розміщати у коментарях до відповідних анонсів подій на сайті Закарпаття онлайн .

 

19 вересня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів