Віктор Ющенко змагається за голоси у Харкові

Опозиційний кандидат у президенти Віктор Ющенко вперше поновив свої передвиборчі поїздки регіонами України після першого туру голосування.

 

У зустрічі Віктора Ющенка з виборцями у Харкові, де у першому турі зі значною перевагою переміг Віктор Янкоквич, також взяли участь Анатолій Кінах, представник соціалістичної партії та Юлія Тимошенко.

Віктор Ющенко звинуватив місцеву владу у фальсифікаціях результатів першого туру голосування в регіоні і не виключив, що на другому турі виборів буде задіяно силовий варіант:

"...Я не відкидаю того варіанту, що після невдалого варіанту із фальсифікаці?ю президентських виборів буде задіяний силовий варіант..."

Кількатисячний мітинг відбувся на площі Рози Люксембург після того як влада не дала дозвіл на проведення акції на центральному майдані міста.

Реакція на акцію "гудок"

Промовляючи у Харкові, пан Ющенко також висловив задоволення тим, що лише кілька підпри?мств взяли участь у попереджувальній акції-гудок на підтримку Віктора Януковича, яку у суботу проводили низка підпри?мств на півдні та сході України.

Він сказав, що "...режим не виведе людину на майдан..."

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зауважила, що "гудіння на заводах ? загальнонародним індикатором того, де знаходиться тіньова власність трьох кланів України: донецького, київського та дніпропетровського."

/Українська служба BBC/

 

14 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів