Янукович у Дніпропетровську і акція гудок

Кандидат у президенти прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив, що йому буде цікаво поставити низку запитань Віктору Ющенку, коли вони зустрінуться в теледебатах у понеділок. Про це він сказав, відвідуючи з робочою поїздкою Дніпропетровськ.

 

Віктор Янукович знову повторив, що у разі обрання на посаду президента насамперед підпише укази про виконання обіцяних ним соціальних програм.

Репортаж Влада Руденка:

"Дніпропетровськ зустрів Віктора Януковича гудками металургійних підпри?мств та мітингами трудових колективів на знак підтримки прем'?ра з метою попередити населення про загрозу, яку несе команда Ющенка. У цій акції взяли участь переважно підпри?мтва, приватизовані донецьким капіталом, або які очолюють довірені особи пана Януковича.

Віктор Янукович пообіцяв підтримку областям-донорам східної України, які, на його думку, потерпають від несправедливого розподілу доходів.

Відповідаючи на питання про теледебати, Віктор Янукович заявив, що готовий зустрітися з Віктором Ющенком.

Водночас, він звинуватив опозицію в інтигах і брехні на його адресу, пообіцявши надати відповідь конкретними справами. Тому він сказав, що йому цікаво подивитися в очі цьому пану і, мабуть, задати йому деякі питання."

/Українська служба ВВС/

 

14 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів