В серпні в центрі Ужгорода будуть жарити биків

А ще робитимуть кури та рибу гріль

 

Кінець літа в Ужгороді пройде під знаком кулінарії. Так, 25-26 серпня на площі Поштовій відбудеться IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва "Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!". Свято стане центральним місцем масових гулянь з нагоди відзначення 21-ї річниці Незалежності України. Про це на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповів співорганізатор свята, представник Громадської організації "KarpatEvent" Олександр Мерявчик. Протягом 2 днів команди готуватимуть 4 страви: курячі крильця, риба-гриль, корейка на грилі і десерт на грилі. Торік у BBQ FEST взяли участь 16 команд, навіть гості з Луганської області. Цього року очікують і іноземні команди. "Критерії, за якими оцінюватимуть творчість кулінарів – ідея страви, її зовнішній вигляд, ступінь і якість просмаження, і головний критерій – смак", - зазначив О. Мерявчик.
За словами організаторів, вже замовлено два бика для свята. На фестивалі смакувати стравами-гриль зможуть не тільки члени журі, але й відвідувачі свята. Усі гості матимуть талони для голосування і за їхньою кількістю визначать переможця у цій номінації. Крім того, організатори запрошують на фест усіх виробників харчової продукції, виготовленої на Закарпатті. "Продуктів замовлено стільки, щоб вистачило кожному", - запевнили організатори "Transcarpathian BBQ FEST-2012!

 

26 липня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів