У Рахівському районі на пожежі дитина отримала опіки не сумісні з життям

О 21:35 шостого серпня у с. Чорна Тиса Рахівського району виникла пожежа, внаслідок якої отримала опіки не сумісні з життям одномісячна дитина. За попередніми даними займання стало наслідком порушення правил пожежної безпеки під час користування пічним опалення.

 

Як з’ясувалося, того вечора мати розпалила грубку, й відлучилася на деякий час з обійстя, а коли повернулася, будинок, в якому перебувало двоє діток 2012 та 2010 років народження вже був охоплений полум’ям. Не гаючи часу жінка винесла немовлят на свіже повітря, й заходилася викликати швидку й рятувальників. Одномісячного Юрія госпіталізували до реанімаційного відділення Рахівської районної лікарні, у якого медики діагностували термічні опіки ІІІ-го ступеню голови, обличчя, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок на площі тіла 55% та опіки верхніх дихальних шляхів. На жаль всі намагання лікарів врятувати дитині життя виявилися марними, близько шостої ранку вона померла.
Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються.
З метою зменшення кількості пожеж та трагічних наслідків від них, Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області звертається до краян з проханням бути особливо обережними у поводженні з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Не залишайте дітей без нагляду! Пильнуйте, щоб до рук Вашої дитини не потрапили сірники, запальнички, отруйні речовини та невідомі предмети. Бережіть себе і своїх рідних та близьких!

Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області

 

07 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів