Закарпаття вибори

Прихильники обидвох кандидатів звинувачують протилежних у підкупі і порушенні виборчого права. Вже знищено за неофіційною інформацією 2 камери і кілька "журналістських" посвідчень

 

Ужгородом їздить автобус з так званими ?туристами?, яких супроводжують правоохоронці. За повідомленням ужгородського кореспондента ?Громадського радіо?, в автобусі 12 молодих осіб, що вже проголосували на кількох дільницях. Крім того раніше надходила інформація, що керівництво Закарпатського державного університету іформатики, економіки і права, а також Ужгородського національного університету орган примушують групи студентів заходити на дільниці і вкидати в урни зіпсовані бюлетені. Мета - організувати 10% недійсних бюлетенів, щоб визнати вибори недійсними. Станом на 11:00 на Закарпатті проголосувало 16,5% виборців. Також велика кількість закарпатців виявила бажання проголосувати вдома - 27 тисяч.

Громадське радіо

Як повідомля? Клуб незалежних спостерігачів "За чесні вибори", в Мукачеві, Сваляві та Хусті по місту роз'їжджають мікроавтобуси "РАФ", з яких через гучномовець невідомий голос заклика? городян голосувати за кандидата в Президенти України Віктора Ющенка. Очевидці стверджують, що агітмашини супроводжують іномарки з молодиками кремезної зовнішності. Крім цього, наче ненароком із автівок супроводу час від часу висипаються плакати із зображенням Ющенка і надписом "Так!".

В с.Сторожниця (Ужгородський район) в приміщенні сільської ради, де відбува?ться голосування, голова виборчої комісії ? ставленик "Нашої України", заходить разом з пенсіонерами до кабінки для голосування і вказу? навпроти якого прізвища слід ставити галочку. В цій же сільській раді мало місце винесення бюлетенів за межі дільниці.

В селі Нижній Коропець (Мукачівський район) невідомі молодики пропонували місцевим жителям вже заповнені бюлетені з проставленою галочкою напроти прізвища Ющенка. Натомість при виході з дільниці виборці мали віддати чистий бюлетень. За цю нехитру операцію молодики тут же видавали 25 гривень Коли ж цей процес помітили спостерігачі, то злодії немов по команді сіли в авто і втекли.

інтернет-видання "Вісник"

 

21 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Arafat 2004-11-21 / 15:34:00

    Інформація про автобус в Ужгороді- джерело КВУ. Просто уточнюю...
    Закарпатський кореспондент "Громадського радіо".