На позачергових виборах сільських голів кандидати, яких підтримувала Партія регіонів, отримали беззаперечну перемогу

сільських рад: у селах Широке, Мала Копаня, Колочава, Батрадь і Горонглаб (останні два входять до однієї сільської ради). Беззаперечну перемогу із доволі суттєвим відривом в усіх населених пунктах отримали кандидати, яких підтримувала Закарпатська обласна організація Партії регіонів.

 

Так, у селі Широке Виноградівського району за крісло сільського голови змагалися двоє кандидатів: Іван Феєр та Іван Сакалош. Перемогу здобув Іван Феєр. За нього проголосували 464 виборці (56%), за його суперника свої голоси віддали 318 жителів Широкого.
У Малій Копані кандидатів було вже четверо. Найсильнішою виявилася Ганна Фурик, якій свою прихильність показали 37% виборців (213 голосів "за"). Найближча її конкурентка отримала дещо менше голосів – 197 (у відсотковому співвідношенні це 34%).
На Міжгірщині сільського голову переобирали у Колочаві. Із трьох претендентів селяни віддали перевагу Василеві Худинцю. За нього проголосували 1177 колочавців (а це 62,9% від загальної кількості голосів). Друге місце зайняв Володимир Стець. Його результат менший удвічі – 518 голосів (28%).
У Берегівському районі одного голову обирали одразу два села: Батрадь та Горонглаб. Обидва населені пункти підпорядковуються одній сільській раді – Батрадьській. Тут за симпатії виборців боролися чотири кандидати. Переміг, як і в попередніх селах, кандидат, якого підтримувала Партія регіонів – Іван Марков, за якого проголосували 47% жителів обох сіл. Найближчий конкурент, Романюк Геннадій, завоював прихильність усього 22% своїх виборців.
Варто відзначити, що найвищою явка виборців була саме на Берегівщині. У Горонглабі вона сягнула 63%. Найменше людей прийшло на вибори в Колочаві. Тут участь у виборчому процесі взяли усього 36,2% виборців.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

 

11 вересня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів