Ужгородська команда КВН виграла Чемпіонат України

в Житомирі

 

Фінальна гра Чемпіонату КВН України пройшла в залі Житомирського телецентру 12 вересня.

За головний КВНівський титул боролися команди "Тяп-ляп" (Ужгород), "Animal planet" (Полтава), "Ілліча-ча" (Маріуполь) та "220 на всіх" (Житомир). Гостями гри виступила @кушницька команда "От фонаря". У впертій боротьбі в п’яти конкурсах перше місце дісталося збірній УжНУ "Тяп-ляп"! Друге місце посіла команда з Маріуполя, на третьому Полтава.

У той же день, кількома годинами раніше в тому ж залі відбувся фінал Студентської ліги КВН України. Змагалися команди "Отдыхаем вместе" (Хмельницький), "Хлеба и зрелищ" (Рівне), "Программа защиты принцесс" (Полтава), "С большой буквы" (Луганськ), "Одна на всіх" (Переяслав-Хмельницький) та "Банкомат "(Київ). Тут перемогу святкувала команда з Хмельницького "Отдыхаем вместе".

Таким чином, у фіналі Чемпіонату Закарпатської ліги КВН, який пройде 25 вересня у драмтеатрі, битимуться Чемпіони України та переможці Студентської ліги! Мукачівська команда "БУМ" та гімназисти з "ВУЗВ" складуть їм гідну компанію, а значить, гра буде спекотною, – повідомили в Закарпатській лізі КВН

 

13 вересня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів