Сьогодні в Ужгороді збиратимуть підписи проти "реконструкції" Народної площі

Щоб не застелили бруківкою "зелену" зону

 

Усіх городян, хто не підтримує проект "облаштування" площі Народної в обласному центрі Закарпаття, запрошують підписати відкритого листа до влади сьогодні, 16 жовтня з 12.30 до 13.30 на Театральній площі в Ужгороді.
Небайдужі ужгородці збиратимуть підписи під закликом до влади не чіпати Народну площу. Активісти чекатимуть біля пам’ятника Миколайчику.

"Закликаємо представників влади припинити експерименти з містом, пригасити власні творчі амбіції, а також проникнутися священною повагою до історичної забудови Ужгорода і не спотворювати обличчя міста", — йдеться у зверненні фахівців у галузі архітектури і мистецтва до влади. Збір підписів уже триває в електронному форматі, і завтра розпочинається у "традиційний" спосіб.

Проект, про який йдеться, зокрема, передбачає не тільки будівництво фонтану, але й замощення бруківкою значної території, яка зараз є зеленою зоною. Уже озвучувалася і його вартість — більше 20 мільйонів гривень. Як зазначали у численних коментарях ужгородці, зміна вигляду Народної площі сьогодні не належить до першочергових потреб благоустрою міста і кошти можна використати значно раціональніше, до прикладу, облаштувати сквери.

Uzhgorod.in

 

16 жовтня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів