Шестеро гравців "Карпат" проходять збори зі збірної України

Тренери ними задоволені

 

В ці дні 6 гандболісток "Карпат", Наталія Туркало, Наталія Петровська, Вікторія Цибуленко, Олена Уманець, Наталія Гайович, Інна Малюченко, та ще 11 гравців з Суперліги проходять збори національної збірної в місті Запоріжжя.
Збірна наразі тренується без легіонерів. Їх відсутність легіонерів на підготовчому зборі в Запоріжжі, як зазначає Леонід Ратнер, пов’язана із завантаженістю наших "іноземок" в єврокубкових змаганнях та іграх в своїх національних чемпіонатах, тому в гравців українського чемпіонату з’явився шанс проявити себе.
Навчально-тренувальний процес, за словами головного тренера збірної України, направлений на техніко-тактичну підготовку команди.
Щоб з’ясувати як там себе почувають наші гравці в Запоріжжі ми зв’язалися з ними та їхнім тренером.
Георгій Воронов, тренер збірної України: "Тренуються всі добре, показують свої вміння. Зараз йде робота переважно на тактику. Буквально вчора подивилися гру запорізьких чоловічих команд ЗТР із ЗНТУ-ЗАС. З гри сильної половини дівчатам можна багато що почерпнути: це і техніка, і гра в захисті. Що стосується гравців "Карпат", то я з ними давно знайомий, тому їхня гра для мене не новина. Чемпіон України гідно представлений у збірній. З шести чоловік практично всі працюють гідно. Гайович, Петровська, Уманець, Туркало, Цибуленко по своїм кондиціям виглядають доволі сильно. Вони зараз доводять, що гідні грати в національній команді".
Наталія Туркало: "Все добре і ми всі задоволені. Живемо в готелі "Інтурист", це прямо в центрі міста. Умови тут досить хороші. Чи важкі тренування? Я б так не сказала. Вони звичні для нас та досить динамічні. Заняття у нас спрямовані на підтягування техніки , більше працюємо над технікою, індивідуально над кидками та обіграшем, над захисними діями. А ще багато працюємо "ногами" - наш тренер вважає, що це само головне.
Вікторія Цибуленко: "Тренуємося два рази в день. Навантаження невеликі, багато увагу приділяємо тактиці. Товариські ігри поки зіграти не вдається – нема з ким. Граємо хіба двосторонки. Тренерський штаб придивляється до нас – зрештою, це відбір у збірну. Тут досить хороша конкуренція, все-таки, кожен хоче скористатися своїм шансом і попасти в заявку національної команди. Тому, повірте, тут кожен викладається на максимум своїх можливостей".
Збори протривають до 23 лютого.

ГК Карпати

 

21 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів