На Ужгородщині сьогодні відкрили сезон посадки молодих дерев

21 березня відомий всьому світові Всесвітній день лісу. Щороку в цей день по всіх куточках країни проводяться акції щодо збереження та відтворення зелених насаджень, сталого управління лісами, невиснажливого використання лісових ресурсів. Недарма це свято відзначається в день весняного рівнодення, що за традицією вважається першим днем весни і є символом нового життя та нових починань.

 

Тож саме 21 березня держслужбовці Ужгородщини на чолі з головою Ужгородської райдержадміністрації Віктором Ледідою з нагоди Всесвітнього дня лісу взялися за озеленення краю, таким чином відкривши сезон посадки молодих дерев. Висаджували тендітні саджанці сосен на території державного підприємства "Ужгородське лісове господарство".
Після короткого інструктажу директора лісгоспу Івана Васильовича Костіва всі цілком професійно взялися за роботу і вже за півгодини завзятої праці вздовж дороги вишикувався ряд молодих дерев. Запорукою того, що рослини добре приживуться, були і хороший настрій працівників, і сприятлива післядощова погода.
Так, пройде час, і вже за кілька років на цій ділянці підніметься молодий ліс.
Пам’ятаймо! Ліси – наші легені, запорука чистого повітря, а отже і нашого здоров’я. Навіть найменша причетність кожного з нас до посадженого дерева буде вагомою підтримкою для життя на Землі.



 

22 березня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів