Дипломат Ален Панов заявив, що "серйозно розглядає можливість балотуватися на посаду мера Ужгорода"

Каже, що має стратегію

 


Це екс-консул України в Ніредьгазі підтвердив на зустрічі в Ужгородському прес-клубі, присвяченій архітектурній темі, де відповів і на питання, яке не раз ставили журналісти: чи планує балотуватися на посаду мера Ужгорода наступного року?

"Так. Я серйозно розглядаю таку можливість. Стосовно Ужгорода вважаю, що ми маємо створити місто, яке буде однаково комфортним для його мешканців та гостей. Для цього нам потрібна грамотна напрацьована стратегія, для реалізації якої ми маємо залучити грамотних фахівців з правильними моральними орієнтирами та відповідну кількість матеріальних та фінансових ресурсів, які мають бути ефективно вкладені в розвиток міста, - прокоментував Ален Панов. - Над напрацюванням саме такої стратегії з колегами працюємо не перший рік.

Ален Володимирович сказав: "Раніше я завжди демонстрував готовність діяти у команді і вважав, що місце в команді має значення лише виключно у контексті ефективності гравця. Саме тому не надто переймався власним "номером у списку". Але сьогодні вважаю, що у мене достатньо бажання, енергії, досвіду попрацювати над амбітним проектом "Ужгородського ренесансу" саме на позиції лідера".

ViZa

 

22 травня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів