"Губернатор" Закарпаття звільнив сина мера Ужгорода з посади начальника управління екології

Його замінить Юрій Шпонтак

 



За наразі неофіційною інформацією, новим керівником управління охорони навколишнього природного середовища призначено Юрія Шпонтака. Він замінив на цій посаді Андрія Погорєлова - сина міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, який керував управлінням з грудня 2006-го

Звільнення відбулося майже одразу після того, як з 18 травня Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області перейшло у підпорядковування Закарпатської ОДА, про що свого часу повідомляло Закарпаття онлайн. Тобто, звільнення А.Погорєлова - справа рук голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди.

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов є членом Партії регіонів, облорганізацію якої очолює О.Ледида.

Як вдалося з’ясувати інтернет-виданню Закарпаття онлайн, батько новопризначеного начальника управління екогології Юрія Шпонтака працював адміністратором ранчо-готелю "Золота гора", що належить родині Олександра Ледиди. До 2010-го року Ю.Шпонтак працював юристом на "Золотій горі". З 2010-го року його кар’єра різко пішла вгору -- його було призначено начальником відділу Державного реєстру виборців, а у 2011-му -- заступником начальника управління економіки.

Закарпаття онлайн

 

30 травня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів