Закарпатський фехтувальник завоював срібло

на Чемпіонаті світу

 

Ужгородець Анатолій Герей у складі збірної команди, разом з Богданом Нікішином, Дмитром Карюченком та Віталієм Медведєвим вперше в історії незалежної України вийшли у фінал Чемпіонату світу і завоювала срібну нагороду.


Про це повідомляє офіційний сайт Федерації фехтування України.

"Весь день українці тримали своїх уболівальників в тонусі. Легко пройшовши збірну Ірану в 1/16 фіналу (45:29), наша збірна вийшла на Росію. Протягом поєдинку східні сусіди йшли попереду на 1-2 уколи, але в останньому бою Богдан Нікішин буквально в останню секунду зміг зрівняти рахунок і на додатковій хвилині вирвати перемогу у Павла Сухова - 41:40", – йдеться у повідомленні.

Українці перемогли чехів, які раніше несподівано виграли у лідерів світового рейтингу швейцарців, і в півфіналі зустрілися зі збірною Франції. Тут події розвивалися за "російським" сценарієм - як і в 1/8 фіналу все вирішували останні секунди зустрічі

Підсумок золотого матчу зі збірною Угорщини так само не міг передбачити ніхто, але угорці вже кілька років є незручними суперниками для наших хлопців. У підсумку українці поступилися господарям турніру з рахунком 38:42.

 

12 серпня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів