Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує:

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 12 грудня 2013 року

 

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 19 виїздів, з яких один виклик - хибний
Протягом чергової доби травмованих та загиблих людей не зареєстровано.
11.12.2013 о 11:14 - пожежа в житловому будинку, за адресою: Мукачівський район, с. Страбичово, вул. Центральна. Пожежею знищено частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються.
11.12.2013 о 17:18 - пожежа в автомобільному гаражі, за адресою: м. Мукачево, вул. Берегівська. Пожежею знищено побутове сміття. Прямих збитків не нанесено. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.
11.12.2013 о 19:48 - пожежа в надвірній споруді, за адресою: Виноградівський район, с. Олешник, вул. Сонячна. Пожежею знищено покриття на площі 5 м кв. Причина пожежі та збитки встановлюються
Некласифіковані надзвичайні події
11.12.2013 о 15:47 від чергового Мукачівського МВ УМВС на ПЗЧ ДПРЧ-17 м. Мукачево УДСНС поступило повідомлення про замінування пасажирського автобуса за адресою: м. Мукачево, вул. Червоноармійська. Пасажирський автобус марки “SETRA прямував з пасажирами у кількості 40 осіб з м. Мукачево в напрямку м. Київ. Працівниками УДСНС спільно з УМВС проведено евакуацію пасажирів автобуса та людей, які перебували в прилеглих будівлях, в кількості 55 осіб.
О 17:42 працівниками НДКЦ УМВС України у Закарпатській області завершено обстеження автобуса. Вибухонебезпечний предмет не виявлено.
З початку 2013 року (станом на 12 грудня) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС у Закарпатській області здійснила 83 виїзди, в ході яких було знищено:
артилерійські снаряди – 43 од.
мінометні міни – 117 од.
гранати – 21 од.
набої – 100 од.
Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 203 виїзди та виходи в гори, в ході яких врятовано 198 осіб, які потрапили у небезпеку, 154 громадянам надано невідкладну долікарську допомогу. Також 2330 туристичним групам (загальною чисельністю 21992 чоловіка) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.
Погодні умови на території Закарпатської області
За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 12 грудня очікується: хмарно з проясненнями, вночі в горах місцями слабкий сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 2° морозу - 3° тепла.
По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.
Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області
Температура повітря на перевалах: Латірському (-4°), Абранському (-3°), Яблунецькому (-9°), Ужоцькому (-6°), Торунському (-6°).
На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, місцями сніжне, проїзд забезпечений.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

12 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів