Держказначейству Закарпаття завтра прийдеться "не солодко"

Завтра, 13 грудня, приміщення Головного управління Держказначейства України у Закарпатській області в Ужгороді (вул. Панаса Мирного, 2/а) планують "захопити" та розпочати тут безстрокову АКЦІЮ ПРОТЕСТУ інваліди з числа чорнобильців, "афганців" та учасників бойових дій в інших країнах. Акція розпочнеться о 10.00.

 

Причина? Держказначейство ніяк не збереться оплатити цій категорії закараптців визначену суму коштів, передбачених Державною програмою про забезпечення житлом пільгових категорій населення України.

...На початку жовтня В області 8 угод про закупівлю житла було укладено на початку жовтня і з того часу жоден інвалід не отримав від Держказначейства ще жодної копійки! Термін виконання цих угод закінчується в останній день року — 31 грудня. Якщо до цього дня Держказначейство так і не спроможеться виплатити людям передбачені угодами кошти, то у новому 2014 році ці документи вже будуть недійсні й краянам доведеться знову пройти всі чиновницткі "кола пекла".

Не кажучи вже про вже витрачені людьми чималі кошти на оплату нотаріальних послуг, податків та інших необов’язково-обов’язкових платежів, які у випадку найгіршого розвитку сценарію будуть втраченими...

Саме тому чорнобильці, "афганці" та учасники бойових дій й вирішили оголосити безстрокову акцію протесту, а місцем її проведення обрали Головне управління Держказначейства України у Закарпатській області.

Karpatnews

 

12 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів