Чи можуть Закарпатці довіритись міліції?

З наближенням зимових свят, коли чимало громадян вирушає на відпочинок до родичів чи на гірськолижні курорти, квартирні крадії не зволікають можливістю нажитися чужим майном, користуючись відсутністю нагляду й охорони помешкань громадян.

 

Саме тому Департамент Державної служби охорони при МВС України з метою надання можливості громадянам потурбуватися про своє майно вкотре ініціював проведення всеукраїнської акції "Квартира під охорону".

Як повідомляє заступник начальника Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Сергій Бондар, в рамках акції в період з 10 по 25 грудня 2013 закарпатці зможуть обладнати своє житло охоронною сигналізацією за половину вартості монтажник послуг.

"Акція "Квартира під охорону" проводиться вже не перший рік. Щоразу з її проведенням ми доводимо, що міліція прагне до того, щоб громадяни відчували впевненість у захищеності своїх помешкань та майна, — розповідає підполковник Сергій Бондар. — Оперативність та надійність реагування груп затримання ДСО доведена багаторічним досвідом. Практика свідчить, що громадяни, довіривши безпеку свого житла ДСО, не розчаровуються у ефективності міліцейської охорони".

Акцією "Квартира під охорону" за останні роки скористалося більш ніж 300 закарпатців. Нині майже півтори тисячі краян вберігають свої оселі від зазіхань крадіїв саме посередництвом охоронних систем ДСО.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

 

12 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів